Publicitat
Publicitat

El president Mas i la seva esposa, al gran casament indi

La vicepresidenta Ortega, l'alcalde Trias i la delegada espanyola, Llanos de Luna, han sigut altres dels convidats a l'enllaç de la neboda de Lakshmi Mittal, un multimilionari indi

Després de dia i mig de celebracions prèvies en diferents llocs de Barcelona, com el Museu Marítim i el pavelló italià de Montjuïc, els més de cinc-cents convidats a l'enllaç entre la neboda de Lakshmi Mittal, un multimilionari indi, i el seu promès, s'han donat cita aquest dissabte al Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC), on s'ha celebrat l'enllaç matrimonial pel ritu hindú. Entre els convidats hi havia el president Artur Mas, la vicepresidenta Joana Ortega, l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i la delegada del govern espanyol, Llanos de Luna.

El nuvi, Gulraj Behl, de 36 anys i que treballa com a alt executiu del banc HSBC, ha arribat al MNAC com estava previst sobre un cavall blanc, del mateix color que el seu vestit tradicional. El nuvi a cavall ha passat sota un arc floral per dirigir-se al lloc on esperaven els convidats, mentre un 'drone' dotat d'una càmera sobrevolava els assistents i filmava el moment. La núvia ha arribat tres quarts d'hora més tard en una limusina Mercedes.

Després de la cerimònia nupcial, els nuvis i els assistents han gaudit d'un espectacle pirotècnic de les fonts de Montjuïc, regal de noces de Barcelona als contraents.

Tot i que encara no hi ha xifres de la repercussió econòmica que aquest esdeveniment aportarà a la ciutat, s'espera que sigui important i fins i tot una mica superior a la que va deixar a París el 2004 el casament de la filla del magnat: uns 60 milions d'euros. Entre els curiosos que s'han congregat als voltants del MNAC hi havia divisió d'opinions: uns valoraven el fet que els nuvis haguessin triat Barcelona per al seu casament i la repercussió econòmica del mateix, i altres criticaven que s'haguessin tancat llocs públics, com el MNAC, per a una celebració privada.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF