La casa del narcotraficant Ico, en ruïnes

Aquest dimecres un gran operatiu policial ha assistit a les obres d'enderrocament de cinc habitatges de Son Banya

Aquest dimecres s'han reprès les obres d'esbucament dels habitatges de Son Banya, que arriben a la tercera setmana. Es preveu enderrocar un total de cinc cases, una de les quals pertany a Francisco Fernández Cortés 'Ico', fill de la Paca i involucrat en la xarxa de narcotràfic que va portar-lo, com a molts dels membres del clan de la seva mare, a la presó.

Per aquest motiu, un fort dispostiu policial format per més de 40 agents ha assistit a l'enderrocament dels cinc habitatges. A les 9.30 h, els representants judicials han executat les ordres de desnonament d'aquestes cases, ubicades al carrer 4 de Son Banya.

En aquests moments, els operaris fan feina per treure els residus d'uralita i desmuntar les estructures de les cases sense afectar les que encara resten. Es preveu que divendres a primera hora les màquines ja hagin complert la seva feina.

Amb els esbucaments d’aquesta setmana ja seran 15 els habitatges que s’han eliminat del poblat dels 45 previstos. Pel que fa al reallotjament, l'Ajuntament no ha donat informació sobre els barris on han anat a viure les 16 famílies admeses, que han sortit del poblat voluntàriament.

EDICIÓ PAPER 20/07/2019

Consultar aquesta edició en PDF