Societat 01/11/2019

Les cares de la setmana

Ara Balears
1 min
Sin título-1

PalmaIsabel Castro

La Conselleria d’Administracions Públiques i Modernització que encapçala Isabel Castro està impulsant millores en el Servei d’Emergències per reduir el temps de resposta. El treball se centra a incrementar i a formar el personal, a més de millorar els recursos tecnològics –la inversió prevista en aquest apartat ronda els 2 milions d’euros–. El Govern aposta pel que tantes vegades es reclama i no es compleix: augmentar la prevenció abans que les tragèdies copegin els ciutadans.

Pedro Sánchez

El president del govern espanyol va anunciar la setmana passada a Palma, just un dia abans de l’inici de la campanya electoral, que el Consell de Ministres tenia previst aprovar 18 milions d’euros d’ajudes per als afectats per les torrentades del Llevant, uns doblers que recuperaran els ajuntaments implicats i elConsell de Mallorca. L’electoralisme d’aquesta mesura és més que evident, i més si es recorda que les institucions balears fa un any que reclamen aquests doblers.

Antonio Salvá

El candidat de Vox al Congrés va dir divendres en un míting a Palma que la immigració irregular “és una qüestió de salut pública” i que “és una irresponsabilitat amollar persones que venen de països en què hi ha malalties endèmiques”. Aquesta no ha estat l’única mentida perillosa que ha defensat Salvá “com a metge”. També ha assegurat que “es confirma que les nostres Illes són ja la ruta d’entrada dels immigrants il·legals”.

stats