Societat 23/11/2019

Les cares de la setmana

Ara Balears
1 min
Les cares de la setmana

Maria Jaume Martorell

La cantautora mallorquina és la guanyadora del concurs Sona9 2019. Això li obrirà noves portes, ja que el premi inclou l’enregistrament d’un disc, una gira de cinc concerts als festivals Acústica de Figueres, Mercat de Música Viva de Vic i Bioritme, i una campanya de publicitat i promoció a iCat, TV3 i Enderrock L’artista illenca també ha vist reconegut el seu treball amb el nou premi Rodautors a la millor proposta de cançó d’autor, cosa que li permetrà actuar al festival d’Os de Balaguer.

Bartomeu Rosselló

El president del Cercle Mallorquí de Negocis, Bartomeu Rosselló, va presentar dijous unes jornades per exposar, demanar i debatre la declaració de la mar balear com una zona marina especialment sensible. L’entitat va organitzar l’esdeveniment i hi implicà el conseller de Medi Ambient, Miquel Mir, perquè defensi aquesta iniciativa. La proposta seria molt beneficiosa per als ecosistemes naturals marins, però també un valor afegit perquè les Balears continuïn sent atractives turísticament.

Gabriel Escarrer

El vicepresident de Melià Hotels, Gabriel Escarrer, va treure pit dijous de la feina que fa la seva empresa en matèria d’igualtat. Al consell d’administració de la seva empresa només hi ha tres dones, d’un total d’11 membres.

Escarrer va dir que hi havia la voluntat d’augmentar el nombre de dones als espais de direcció de la seva empresa, però no va concretar en cap moment cap xifra ni quan es podria dur a terme aquest increment.

stats