Les cares de la setmana

Marc Pons

El conseller de Mobilitat i Habitatge del PSIB ha aconseguit tirar endavant el Decret de mesures urgents en matèria d’habitatge, després de negociar durant setmanes amb MÉS i Podem. Amb la cessió de sòl públic a promotors privats com a principal entrebanc, totes les parts han sabut cedir perquè han reconegut des del principi que aquesta norma aporta moltes eines per fer front a l’emergència d’habitatge a les Balears. Potser no basta, però és un començament.

Carme Gomila

La regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Manacor ha estat l’encarregada d’engegar enguany la I Fira
de les Dones durant la vigília del 8 de març. Amb motiu d’aquest esdeveniment, s’han organitzat diversos actes culturals, com ara exposicions, actuacions, xerrades i performances. A més a més, es muntaran 80 paradetes, aprofitant el teixit comercial del poble, amb l’objectiu de donar visibilitat a les dones artistes, artesanes i totes les que hi vulguin participar.

Andrés Nevado

El que havia de ser una festa de disfresses i màscares organitzada per l’Ajuntament de Pollença es va convertir en un espectacle eròtic clarament sexista, denunciat per l’oposició i col·lectius feministes. El regidor de Festes, Andrés Nevado, ha demanat disculpes però, alhora, s’ha limitat a qualificar els balls “d’un poc compromesos” i ha dit que, en un futur, evitarà situacions com aquesta, perquè “poden ser malinterpretades per l’opinió pública”. 

EDICIÓ PAPER 28/03/2020

Consultar aquesta edició en PDF