Les cares del dia

Diego Menjíbar

Aquest periodista només té 25 anys, però ja ha fet quatre tallers de fotoperiodisme amb infants i adolescents als camps de refugiats. El seu projecte ‘From Inside’ ha servit per documentar en primera persona la vida quotidiana a Mòria, Nea Kavala i Krnaja. Per obtenir les imatges, els refugiats han fet servir càmeres de veïns d’Alcúdia. 

François Ozon

El director francès va ser premiat ahir a la Berlinale amb el Gran Premi del Jurat per la pel·lícula Gracias a Dios, un eloqüent j’accuse que narra uns fets reals: la lluita de les víctimes d’un mossèn contra la jerarquia eclesiàstica que durant dècades va tolerar els abusos sexuals a dotzenes –potser centenars– de nens de la seva parròquia de Lió. 

Sebastià Portell

L’autor de ses Salines ha publicat la seva segona novel·la, Ariel i els cossos, un relat que posa en qüestió els paràmetres convencionals de la identitat de gènere. Portell ha superat el repte que ell mateix es va posar amb Heroes, el seu brillant debut. Mentrestant, la seva obra Transbord es pot veure en escenaris balears i catalans. 

EDICIÓ PAPER 13/07/2019

Consultar aquesta edició en PDF