Les cares del dia

Antoni Noguera

El batle de Palma i el seu equip s’atreviren a regular el lloguer turístic a Ciutat, i sembla que això no ha agradat als que s’hi dediquen i l’han duit als tribunals, malgrat que era necessari per garantir la convivència. Caldrà veure què en surt, de la investigació judicial, i si hi ha res més que un sector indignat per haver-hi perdut doblers.

Eduard Vila

Tot i que la decidida aposta per l’habitatge social està arribant a final de legislatura, és destacable l’esforç pressupostari del Govern de dedicar més de 57 milions d’euros a aquest apartat, malgrat el reconeixement del director general d’Habitatge que els pisos que ara es comencen a construir seran adjudicats el 2020 o el 2021 per un altre Govern.

Miguel Vázquez

El director del Centre Associat de la UNED a les Balears ha dimitit perquè està immers en un procés d’investigació obert per suplantar presumptament alguns exprofessors en unes eleccions internes del centre. Vázquez ha justificat la decisió en un comunicat en què assegura que no vol perjudicar la imatge de la UNED.

EDICIÓ PAPER 13/07/2019

Consultar aquesta edició en PDF