Les cares del dia

Alexander Jones

Agricultor d’origen nord-americà, Alexander Jones és el director de canvi climàtic a l’Organització d’Alimentació i Agricultura de l’ONU (FAO). En una entrevista a l’ARA, alerta que l’any passat la fam al món va créixer en 16 milions més de persones; en total, 821 milions. Assegura que, eliminant el malbaratament alimentari, es podria alimentar tothom. 

José Hila

El regidor d’Urbanisme, José Hila, manté el seu compromís d’alliberar la façana marítima de més ciment i convertir els dos solars annexos a Gesa en un gran parc. La modificació puntual del PGOU garantirà, de moment, que Endesa no pugui edificar a primera línia. Els residents de Palma tindran així una finestra més a la mar. 

Jorge Campos

Com que la demagògia no sol tenir cap cost, el principal representant de Vox a les Illes Balears no s’amaga a l’hora de fer promeses electorals sense sentit, com la prohibició de MÉS. El presumpte defensor de les llibertats apunta maneres autoritàries i promet també posar fi a IB3 i a la llei contra la violència de gènere.

EDICIÓ PAPER 24/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF