Les cares del dia 4/11/2018

Lluís Apesteguia

El cap de gabinet de Turisme, regidor de Deià i membre de l’executiva de MÉS admet, sense problemes, que l’autopista Llucmajor-Campos no forma part del projecte de MÉS i que l’han acceptada a contracor, tot i que n’han aconseguit rebaixar l’impacte. Això sí, no ho vincula a la davallada al cens de les primàries respecte del 2014.

Javier Zaragoza

 Els testimonis que les fiscalies del Suprem i l’Audiència Nacional volen que declarin en el judici als líders del Procés està esbiaxada i no busca un relat complet de la realitat sinó només d’una part. Així, només ha citat policies i guàrdies civils, i cap ferit en les càrregues de l’1-O, i tampoc cap membre de l’executiu de Mariano Rajoy.Això sí, ha citat Enric Millo.

Carlos Forteza

Sorprenen els arguments del director del teatre Principal de Palma a l’hora de negar un fet que ha pogut constatar l’ARA Balears: la reducció del català en aquest espai. Passar del 62% de la programació en català a tan sols el 46% en un any és poc justificable, igual que considerar “delicat” traslladar el tema de la llengua a un entorn artístic. 

EDICIÓ PAPER 20/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF