Les cares del dia

Mateu Puigròs

El batle de Sant Llorenç ha viscut una de les setmanes més dures dels més de vint anys que fa que és el màxim representant del poble. Tot i que la tragèdia el va agafar fora de la localitat, d’ençà que va poder retornar al centre del desastre se l’ha pogut veure en primera línia, ja sigui parlant amb els veïns, els serveis d’emergència o els mitjans de comunicació.

Antoni Noguera

El batle de Palma està d’enhorabona. El projecte de remodelació del passeig Marítim ha vist la llum, en bona part, gràcies a la seva voluntat i el seu impuls. Menys carrils, menys presència de cotxes i més arbres seran alguns dels elements que transformaran aquest accés a Palma en un passeig amable per als vianants.

Pedro Yllanes

El diputat de Podem sembla que és dels pocs que vol continuar donant la cara a primera línia del partit a les Illes, on hi ha una autèntica desbandada d’alts càrrecs. De totes maneres, sembla incomprensible que en una formació tan mancada de cares conegudes amb preparació política no hagi fet un esforç per integrar Camargo. 

EDICIÓ PAPER 20/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF