Les cares del dia

Valtonyc

Josep Miquel Arenas, més conegut pel seu sobrenom musical, s’ha convertit en un estendard de la llibertat d’expressió. Independentment de la qualitat d’una cançó o del bon o mal gust de la lletra, no es pot perseguir judicialment algú tan sols per una expressió artística que no és cap amenaça real.

Margaret Kivelson

A punt de fer 90 anys, aquesta física espacial, professora emèrita a la Universitat de Califòrnia - Los Angeles (UCLA), porta quaranta anys participant activament en gairebé tots els grans vols de la NASA més enllà del cinturó d’asteroides. A ella i el seu equip es deu la descoberta del primer mar subsuperficial d’aigua salada en un món extraterrestre.

Catalina Cladera

La consellera d’Hisenda i Administracions Públiques defensà ahir a ultrança l’actuació del Govern durant la torrentada del passat 9 d’octubre al Llevant de Mallorca. Però la perfecció no existeix, i menys encara en aquestes situacions. Analitzar a fons què s’ha fet, quan i com hauria de servir per poder millorar i aprendre amb vista a futures tragèdies.

EDICIÓ PAPER 17/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF