Les cares del dia

Maria Gómez

L’arquitecta i urbanista ha fet un estudi sobre les conseqüències del turisme massiu al centre històric de Palma. Ajuda a entendre com els ciutadans es veuen afectats per l’augment dels preus del lloguer i altres factors que els acaben expulsant de la seva barriada. El contingut de l’estudi es farà públic properament.

Souad Abderrahim

La batlessa de Tunis és la primera dona elegida per governar una capital àrab. Farmacèutica de 53 anys, és musulmana sense vel i defensora de la igualtat de la dona, a més d’un islam democràtic que no entri en política. Està preocupada per la desafecció dels joves cap a la política i té com a bandera aconseguir donar-los poder en el seu govern.

Antoni Triay

El gerent de la Fundació per als Estudis Superiors de Música i Arts de les Illes Balears (FESMAE-IB) ha trobat una solució per als llibres que estan sense catalogar a l’ESADIB: compartir un treballador amb el Conservatori. Així i tot, les condicions de la biblioteca de l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears estan lluny de ser les adequades.

EDICIÓ PAPER 20/07/2019

Consultar aquesta edició en PDF