Les cares del dia 19/08/2018

Andreu Gomila

L’escriptor felanitxer no adscrit a cap moviment literari i amb una obra publicada al segle XXI conversa amb Sebastià Alzamora i ens dona algunes claus de la nostra societat. L’autor reconeix que queden pocs llocs com Portocolom, que ha mantingut el paisatge, i culpa el sentiment de possessió de fer malbé la nostra terra.

Vicente Moreno

L’entrenador del Mallorca ha recalcat, a poques hores d’iniciar la competició, la necessitat d’afrontar la nova temporada amb humilitat. I amb raó, perquè l’equip mallorquinista no parteix enguany entre els clars favorits per retornar a la Primera Divisió. Aquest fet li pot llevar pressió i ajudar a prendre el pols a la nova categoria després del seu pas per Segona B.

Pedro Sánchez

Poc ha durat la promesa del president del govern de crear una administració “exemplar” formada per persones de currículum incontestable. Els nomenaments de càrrecs alts i mitjans, en què preval el fet de ser de l’òrbita socialista, demostren la continuïtat d’una manera d’entendre l’acció de govern massa comuna a tots els partits.

EDICIÓ PAPER 23/02/2019

Consultar aquesta edició en PDF