Les cares del dia 23/06/2018

Marcel Mauri

El vicepresident i portaveu d’Òmnium Cultural fa un balanç del concert en suport de la llibertat d’expressió i de Valtonyc que es va fer a Palma la setmana passada. Mauri denuncia els efectes de la llei mordassa i diu que el raper continuarà sent un altaveu per denunciar la situació de vulneració de drets que es viu a l’Estat.

Robert Martínez

L’entrenador català ha convertit Bèlgica en la selecció de moda al Mundial de Rússia. Ahir va apallissar Tunísia per 5 a 2 i ja és una de les favorites per ser campiona del món. Com a entrenador, Martínez ha aconseguit una cosa molt difícil en aquest Mundial, i és que un combinat plagat d’estrelles d’equips diversos jugui com un veritable equip.

M. D. de Cospedal

L’actual secretària general del PP arrencà la campanya per liderar el PP amb un acte a Barcelona dedicat gairebé en exclusiva a carregar contra l’independentisme i a dir que ella hauria aplicat abans el 155. És evident, i resulta molt penós a aquestes altures, que Cospedal no ha entès encara quina és la veritable naturalesa del procés català.

EDICIÓ PAPER 17/02/2019

Consultar aquesta edició en PDF