Societat 15/04/2020

Es cancel·la la Fira nàutica de Palma a causa de la crisi del coronavirus

La mateixa organització ha considerat que l'esdeveniment no es podia dur a terme amb unes condicions de seguretat òptimes

Ara Balears
1 min
El nou disseny del recinte firal permetrà optimitzar l’espai i acollir un nombre més gran de naus de gran eslora, que poden fer fins a 65 metres.

PalmaL'organització del Palma International Boat Show ha decidit cancel·lar l'edició de 2020 de la Fira nàutica de Palma, que estava prevista entre els dies 4 i 7 de juny al moll Vell de Palma. Segons ha informat la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius en un comunicat, la cita s'ha cancel·lat per responsabilitat davant de la situació provocada pel covid-19 i l'estat d'alarma.

La mateixa empresa que organitza la fira, IDI, ha considerat que no es podia dur a terme amb unes condicions de seguretat òptimes tant per als expositors com per als visitants. Tot i això, han remarcat que quan acabi l'estat d'alarma tant la Conselleria com l'IDI iniciaran els contactes amb les empreses nàutiques per definir accions per reactivar el sector.

Segons informen en el comunicat, des de la mateixa organització s'ha decidit tornar els doblers que ja havien abonat els expositors en concepte de reserva d'espai, ja que això suposarà incrementar la liquiditat d'aquestes empreses.

Després d'haver anunciat la cancel·lació han informat que es posaran a treballar amb la fira del 2021, que es farà en les dates tradicionals, al pont del primer de maig, i que tindrà com a objectiu continuar posicionant la cita de Palma com la fira més important de l'inici de l'obertura de la temporada nàutica.

stats