Societat 13/06/2020

El Camp Redó i Palmanova-na Burguesa són les dues àrees amb més casos simptomàtics de covid-19 de les Illes

Ferreries, amb un cas, és la zona de les Illes amb menys persones infectades amb símptomes, segons el Servei d'Epidemiologia del Govern

M. F.
1 min
Alguns dels 25 blocs d'habitatges que té actualment el barri del Camp Redó.

PalmaEl Servei d'Epidemiologia del Govern ha informat que el Camp Redó, amb 146, i Palmanova-na Burguesa, amb 102, són les dues àrees amb més casos simptomàtics de covid-19 de les Illes Balears, mentre que Ferreries, que només en té un, seria l'indret que menys persones infectades de coronavirus té.

Segons l'estudi d'aquest servei de la Conselleria de Salut, vuit de les zones de major incidència del coronavirus són a Palma. El primer municipi, després de Palma, que acumula més casos és també a Mallorca. Es tracta d'Inca, on s'han detectat 64 positius. Posteriorment, hi ha quatre barriades més de Palma i llavors es troba el municipi eivissenc de Santa Eulària. A continuació teniu el quadre complet.

Zones amb més incidència de casos simptomàtics de covid-19

A la part baixa de la taula hi ha Ferreries, com s'ha dit abans. Després d'aquest municipi menorquí, amb menys hi ha el municipi mallorquí de Santanyí i Formentera.

stats