Societat 04/07/2019

Calvià multa tres taxistes pirata amb 6.000 euros a cadascun

La darrera detenció es va fer dimecres a les set del matí a Magaluf

Ara Balears
1 min
TRES MESOS CLAU El problema que el negoci dels taxistes d’Eivissa es concentri en els tres mesos d’estiu aviva el conflicte. Hi ha molt en joc.

PalmaL'Ajuntament de Calvià ha multat tres taxistes pirata des del mes de maig. Segons informa Efe, els conductors utilitzaven els vehicles per transportar clients de manera il·legal. A cadascun se li ha imposat una multa de 6.000 euros. La darrera detenció es va fer dimecres a les set del matí a Magaluf, quan un conductor va oferir a un grup de turistes portar-los a Palma per cinc euros.

Un taxista "pirata" reincident va protagonitzar el cas anterior, el 20 de juny. Va ser interceptat per la policia municipal mentre es disposava a transportar turistes en una furgoneta de lloguer. Al mes de maig, la policia va sancionar un altre conductor per cometre la mateixa irregularitat a prop de la zona de Portals Nous.

Per tal de poder interceptar els transportistes en el moment de cometre la infracció, la policia municipal ha realitzat una tasca d'investigació específica. El govern municipal ha declarat que "es tracta d'una il·legalitat molt difícil de detectar i provar". En aquesta línia, la Divisió de Trànsit de la Policia Local de Calvià ha desplegat 229 dispositius estàtics de control de circulació enguany.

stats