Llucmajor tanca la platja de Cala Pi per excés d'aforament

És el tercer cap de setmana consecutiu que es pren aquesta mesura

L'Ajuntament de Llucmajor ha tancat l'accés a la platja de Cala Pi per excés d'aforament. La mesura l'ha aplicada aquest diumenge migdia i ha començat a les 12.30 hores, indica el Consistori en una nota. Així mateix, recorda que aquest ja és el tercer cap de setmana consecutiu que es tanca aquesta cala, indica Efe.

Per altra banda, l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia (Eivissa) també ha ordenat aquest diumenge tancar els accessos a Platges de Comte. Així mateix, el Consistori ha informat del "risc de saturació" que hi ha a Cala Bassa, i ha dit que si "la tendència no canvia, s'haurà d'aplicar la mateixa mesura". En aquest sentit, ha manifestat que la situació és similar a la platja  del Migjorn de ses Salines i la del Bol Nou.

Per tal de tenir un millor control de les aglomeracions, l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia ha instal·lat un sistema de càmeres en tres platges del seu municipi: Comte, Cala Vedella i  Cala  Tarida. A la resta són els socorristes els que vetlen perquè es garanteixi la distància mínima entre persones.

EDICIÓ PAPER 16/01/2021

Consultar aquesta edició en PDF