Societat 25/02/2021

Bruce Springsteen, multat per "dos glops de tequila" en un parc

El Boss haurà de pagar 540 dòlars per haver consumit alcohol en un parc públic

Agències
1 min
El cantant en una imatge d'arxiu

El cantant Bruce Springsteen ha sigut multat aquest dimecres per un jutge de Nova Jersey amb una sanció de 540 dòlars (445 euros) per haver begut alcohol en un parc públic. La justicia ha multat a el Boss després que es declarés culpable "d'haver begut dos glopets de tequila en una zona on està prohibit el consum d'alcohol".

La icona del rock, que ha comparegut avui davant del jutge telemàticament i acompanyat del seu advocat, va ser detingut el 14 de novembre al parc nacional de Sandy Hook, situat a l'estat de Nova Jersey. Els agents van presentar tres càrrecs contra el cantant per conducció temerària, conducció sota els efectes de l'alcohol i consum d'alcohol en una zona restringida. En el judici, la Fiscalia ha demanat la retirada dels dos primers càrrecs ja que, segons ha explicat, el cantant es va sotmetre a una prova d'alcoholèmia a la comissaria i el resultat va ser de 0,02 grams per 100 mil·lilitres en sang, una proporció que està dins dels límits que permet la llei.

Després de desestimar els dos primers càrrecs, el jutge ha demanat a Springsteen quin tipus d'alcohol va consumir el dia que el van detenir. "Dos glopets de tequila", ha contestat el cantant. L'advocat de l'artista ha recordat que Springsteen no té cap antecedent penal i que ha acceptat la responsabilitat del que va passar el 14 de novembre. Finalment, el jutge li ha imposat una multa de 540 dòlars que el cantant haurà de pagar abans de dimecres que ve.

stats