Detecten un brot nou de covid-19 a Menorca amb vuit contagiats

Un dels casos positius és una professora d'una escola de Maó

El Servei de Salut de les Balears (IB-Salut) ha detectat a Menorca un tercer brot d'àmbit social-familiar en un grup de vuit persones que han donat positiu per coronavirus. Es tracta d'un brot registrat al centre de l'illa i una de les contagiades és una professora d'una escola de Maó, segons recull Efe.

Els altres dos brots socials es localitzen a Maó i estan formats per 10 i 16 persones, respectivament. L'IB-Salut ha diagnosticat en les darreres 24 hores 13 contagis nous per covid-19 a Menorca. Així, els casos actius de l'illa s'eleven a 69. D'aquests, 62 estan en seguiment per Atenció Primària.  Així mateix, a Menorca hi ha cinc persones ingressades a la planta de l'hospital Mateu Orfila de Maó i dues es troben a l'UCI. En concret, d'ençà que s'ha iniciat la pandèmia, s'han diagnosticat en aquesta illa 571 contagis i 15 morts.

En concret, a les Baleares aquest dissabte la Conselleria de Salut ha informat que s'han detectat 144 casos positius de coronavirus en les PCR que s'han fet en les darreres 24 hores (62 més que aquest divendres). En concret, 100 han donat positiu a Mallorca, 31 a Eivissa i 13 a Menorca. En les darreres 24 hores no s'ha comptabilitzat cap mort ni als hospitals ni a les residències.

EDICIÓ PAPER 24/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF