Música

Britney Spears renya els seus fans: "Heu anat massa lluny"

Seguidors de la cantant van avisar la policia perquè anés a casa seva per assegurar-se que estava bé

2 min
Britney Spears en una imatge d'arxiu

BarcelonaEls fans de Britney Spears han estat un suport incondicional de la cantant durant tota la seva carrera, fins i tot en els pitjors moments de la seva vida. De fet, va ser gràcies a alguns d'ells que va poder començar tot el procés per deslliurar-se de la custòdia del seu pare. Tanmateix, l'amor dels seguidors de Spears a vegades traspassa línies vermelles. Així els hi ha fet saber la mateixa cantant, que aquesta setmana publicava un missatge en què els renyava pel sobreproteccionisme desmesurat del qual fan gala. "Estimo i adoro els meus fans, però aquesta vegada les coses han anat massa lluny i la meva privacitat ha estat envaïda", deia la princesa del pop en un missatge a Twitter.

Les alarmes dels fans es van encendre quan Spears va tancar sobtadament el seu compte a Instagram, on tenia més de 41 milions de seguidors. Tot i que no és la primera vegada que ho fa, alguns seguidors estaven convençuts que era un senyal que la seguretat física i mental de la cantant estava en perill, motiu pel qual van trucar a la policia. L'oficina del xèrif del comtat de Ventura va enviar diversos agents a casa de Spears per comprovar que estava sana i estàlvia.

"La policia mai va arribar a entrar a casa meva, ja des de la porta es van adonar que no hi havia cap problema i van marxar immediatament", detalla la intèrpret d'èxits com Baby one more time. La cantant assegura que aquesta situació l'ha fet sentir malament i li ha recordat als anys en què el seu pare controlava el seu dia a dia. "Quan l'incident va aparèixer a les notícies em vaig sentir com si em fessin llum de gas i m'assetgessin. Una vegada més es tornava a parlar de mi als mitjans de forma injusta i poc acurada", remata.

La cantant de Womanizer ha explicat que en aquest moment de la seva vida –alliberada de la custòdia del seu pare i acabada de casar amb Sam Asghari– només vol tranquil·litat. "Espero sincerament que el meu públic i els meus fans, pels quals em preocupo tant, puguin respectar la meva privacitat en un futur", ha demanat Spears, que no ha reobert el seu compte a Instagram.

stats