Societat 05/12/2018

La boira impedeix que un vol de Menorca aterri a Palma i l'obliga a tornar a l'illa

S'han cancel·lat fins a set sortides i aterratges a les Illes a causa de les condicions atmosfèriques

Ara Balears
1 min
La boira, protagonista aquest dimecres a les Illes Balears

PalmaPrimeres conseqüències a les connexions entre les illes a causa de la boira, protagonista aquest dimecres. La baixa visibilitat ha impedit que un vol que viatjava de Menorca a Mallorca pogués aterrar a l'aeroport de Palma i ha hagut de tornar a l'illa d'origen, segons informen des de l'aeroport de Son Sant Joan.

L'arribada del vol en qüestió, de la companyia Air Nostrum, estava prevista per a les 11.55 h. A més, s'han cancel·lat dues arribades a Eivissa, quatre sortides des d'Eivissa i una altra des de Menorca. Per al capvespre es preveuen retards acumulats, ja que s'han hagut d'espaiar els aterratges i les sortides a causa de la situació atmosfèrica.

La Direcció General de Trànsit ha informat també de problemes de circulació a les carreteres de Mallorca durant el matí i ha alertat que és necessari augmentar la distància de seguretat entre els vehicles.

A banda de la boira, continua l'estabilitat, amb alguns intervals de niguls alts a les Illes Balears. Les temperatures continuen sense canvis o en lleuger descens. A Mallorca, la mínima serà de 6 graus a sa Pobla i la màxima de 21 graus a sa Pobla i a Palma. A Menorca, oscil·laran entre els 8 i els 19 graus i a les Pitiüses, entre els 8 i els 20 graus.

Bufaran vents fluixos variables, que s'accentuaran durant el capvespre al sud-oest de l'arxipèlag. Els models meteorològics apunten a l'apropament progressiu d'una massa d'aire fred el cap de setmana que comportaria un important descens de les temperatures a partir de dilluns.

stats