Els bitllets d'avió i vaixell per anar a Ciutadella per viure les festes de Sant Joan s'exhaureixen

El fet de caure en cap de setmana ha fet augmentar la demanda, les companyies no disposen de places per a l'arribada de més visitants i les previsions apunten a una assistència de 70.000 persones

No queden bitllets per arribar a Ciutadella. Tot s’ha venut. Ni a través de transport aeri ni marítim. Cap companyia de les que operen entre les Illes no disposa de bitllets per a aquest cap de setmana. Ens referim a Iberia, Air Europa, Trasmediterránea i Baleària. Com era previsible, el Sant Joan cau enguany en dates propícies per arribar a la màgica xifra dels 70.000 assistents.

Air Nostrum ho té tot ple des d'avui i fins demà, el mateix succeeix amb Air Europa. Per via marítima, Trasmediterránea no té localitats divendres ni dissabte. Baleària sí que en té per diumenge per a la tornada, però en cap cas a l'horabaixa. Baleària arriba a oferir prop de 15.000 places entre Mallorca, Barcelona i Menorca. Per part seva, Trasmediterránea se situa en 8.000 persones més.

En transport aeri, entre Vueling, Air Nostrum, Air Europa i Ryanair els dies previs a Sant Joan acumulen 15.000 places exhaurides. A tots aquests cal sumar els habitants de Ciutadella, els residents a altres municipis menorquins que no es volen perdre la festa i també aquells que ja hi van arribar la setmana passada, coincidint amb els actes del Dia del Be.

Factors com les reduïdes tarifes, la finalització del curs acadèmic, l’arribada de l’estiu, el primer bany de la temporada a les cristal·lines aigües de Menorca i l’atracció de les festes de Sant Joan són alguns dels reclams per a les grans empreses de transport. A Ciutadella tothom hi és benvingut.

EDICIÓ PAPER 11/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF