Societat 17/04/2019

El Bisbat de Mallorca denuncia agressions i amenaces de mort a col·legis de l'Església i parròquies

L'autora dels fets ha atacat més de 50 temples religiosos, segons el Bisbat

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu

PalmaEl Bisbat de Mallorca ha denunciat als jutjats de Palma agressions físiques i amenaces de mort contra religiosos i més de 50 atacs en diferents parròquies i col·legis de l'Església de Mallorca, segons ha avançat l''Última Hora' i ha pogut confirmar l'ARA Balears. Segons fonts del Bisbat, pràcticament totes les parròquies de Palma han patit atacs, però també és el cas de molts temples d'Inca.

La denúncia es va presentar el mes de novembre passat per part de diverses congregacions religioses, com és el cas dels Agustins, arran que la dona mossegà al braç a un religiós i li trencà les ulleres a un altre.

L'autora dels atacs, segons el Bisbat, sofreix amb tota probabilitat algun tipus de trastorn psicològic i mostra una "gran aversió contra el fet religiós". La darrera agressió es va produir aquest dimarts contra el vicari de la parròquia del Molinar.

La presumpta agressora va ser arrestada fa dues setmanes després d'intentar agredir el capellà de la Mercè. Des del Bisbat demanen que s'ajudi la dona i que la Justícia prengui mesures per evitar noves intimidacions.

stats