El pare del bebè que va morir dins un cotxe a Manacor renuncia a accions legals i la mare demana una indemnització

El padrí, de 56 anys, està imputat per un delicte d'homicidi imprudent

La mare del bebè de deu mesos que va morir el passat 10 d'agost a l'interior d'un cotxe a Manacor ha demanat una indemnització al padrí, que va oblidar la neta al vehicle quan l'acompanyava a la guarderia. El pare, en canvi, ha renunciat a emprendre accions legals.

El padrí, de 56 anys, està imputat per un delicte d'homicidi imprudent i aquest dijous està citat a declarar en qualitat d'investigat. Els pares de la víctima varen declarar aquest dimecres davant la jutgessa que feia dos mesos que el padrí s'encarregava d'anar a cercar la nina de deu mesos a casa seva, a Son Macià, per dur-la a la guarderia i que mai hi havia hagut cap contratemps.

El pare va explicar que aquell 10 d'agost el padrí va anar a cercar la neta a les set del matí, com feia habitualment, i que fins vuit hores després no s'adonà del descuit. La mala notícia va arribar quan la mare acudí a les quatre del capvespre al centre a recollir la seva filla, però aquesta no hi era. Avisà el pare, que telefonà al padrí. Fou llavors quan s'adonà que la nina encara era al cotxe, però quan hi va anar ràpidament a treure-la ja va ser massa tard. El bebè havia mort a causa de la intensa calor.

EDICIÓ PAPER 17/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF