El Banc d'Aliments reparteix cada dia més de sis tones de menjar a Mallorca

El president de l'entitat, Raimundo de Montis Coll, assegura que des de març es preparen per als propers mesos

El batle de Palma, José Hila, ha visitat aquest dijous les instal·lacions del Banc d'Aliments, situades al recinte de Mercapalma, per conèixer quin és el nombre de persones usuàries i entitats que tenen cada dia. En aquest sentit, Hila ha recordat que l'entitat distribueix diàriament entre sis i vuit tones d'aliments a tot Mallorca, gràcies al voluntariat i a les donacions.

El president del Banc d'Aliments, Raimundo de Monti Coll, ha explicat que des del mes de març s'estan preparant per als propers mesos replegant aliments. "La situació és complicada, molta gent ho passa malament", ha lamentat. Per això, De Monti espera "sortir aviat" d'aquesta situació i agraeix l'ajuda que reben de la societat mallorquina, que és "molt solidària".

Per part seva, el batle de Palma ha destacat que la funció d'aquesta entitat "permet que milers de persones puguin tenir aliments cada dia a casa seva". Les donacions suposen "una ajuda per a les persones que ho necessiten, que en aquesta pandèmia són moltes", ha lamentat Hila.

EDICIÓ PAPER 26/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF