Societat 30/04/2021

Les Balears sumen 48 casos nous de coronavirus en una jornada sense defuncions

En aquests moments el Servei de Salut atén 981 persones a causa del coronavirus i als hospitals hi ha 38 ingressats a planta i 24 pacients a l'UCI

1 min
Una sanitària prepara una dosi de la vacuna contra el coronavirus

PalmaLa Conselleria de Salut ha informat que en les darreres 24 hores de les 3.000 proves diagnòstiques que han fet, s'han detectat 48 casos nous de coronavirus a les Balears (39 menys que ahir). Aquesta xifra suposa que en aquests moments la taxa de positivitat se situa en un 1,60%. A més, no s'ha notificat cap mort més, per la qual cosa la xifra es manté en 821.

Per altra banda, el Servei balear d'Epidemiologia ha notificat al Ministeri de Sanitat 85 casos confirmats més, per la qual cosa des de l'inici de la pandèmia s'han contagiat 59.003 persones. Així, a les Illes hi ha 1.280 casos actius.

Evolució dels malalts per covid-19 a les Balears

En aquests moments el Servei de Salut atén 981 persones a causa del coronavirus i en els hospitals hi ha 38 ingressats a planta (una menys que ahir) i 24 pacients a l'UCI (un més que ahir). A més, en les darreres 24 hores s'han registrat sis altes hospitalàries i 27 curats a Atenció Primària.

Per illes, hi ha 29 persones ingressades a planta a Mallorca i 18 a l'UCI; a Eivissa són set els pacients a planta i tres són a l'UCI, i a Menorca hi ha dos pacients a planta i també tres a l'UCI. Respecte dels professionals sanitaris, n'hi ha 65 sota vigilància, nou dels quals són positius actius.

Finalment, la situació en residències es manté sense contagis nous entre usuaris, i hi ha dos treballadors amb contagi actiu. Des de l'inici de la pandèmia han mort a les Balears 259 ancians usuaris de les residències.

Població amb el covid-19 actiu a les Balears
stats