Societat 18/05/2021

Les Illes recuperen els vols amb Alemanya a un ritme del 30% per setmana

El darrer cap de setmana es va recuperar el 60% dels vols que hi havia en les mateixes dates de 2019, abans de la pandèmia

ARA Balears
1 min
Turistes arribant a l'aeroport de Palma.

PalmaLes Balears recuperen la connectivitat aèria amb Alemanya, perquè el trànsit d'avions fa tres setmanes consecutives que creix més d'un 30%. “És una dada molt important que demostra que la nostra estratègia funciona”, ha afirmat el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, aquest dimarts.

El darrer cap de setmana es varen recuperar el 60% dels vols que hi havia en les mateixes dates de 2019, abans de la pandèmia, i només diumenge passat va haver-hi un 55% més de vols que el mateix dia d'una setmana abans. Aquestes xifres, segons el Govern, responen a la bona situació sanitària a les Balears.

La desescalada "lenta" i "prudent" executada en les darreres setmanes per l'Executiu balear ha fet que les Illes siguin la segona comunitat autònoma amb millors xifres d'incidència epidemiològica de tot l'Estat, només per darrere del País Valencià, segons ha explicat la Conselleria.

El Govern considera que amb una incidència epidemiològica a set dies d'uns 20 casos de covid-19, quan Alemanya n'exigeix menys de 35, les Balears són "un dels pocs destins posicionats per a rebre turisme alemany amb les màximes condicions de seguretat".

Aquesta circumstància "no ha passat desapercebuda" per a alguns dels principals mercats emissors de turistes cap a les Balears, com és Alemanya, que considera les Illes "com un dels destins més segurs de tot el Mediterrani", ha assegurat la Conselleria.

stats