Societat 07/03/2021

Les Balears només sumen 24 contagis de covid-19 en una jornada sense morts

El nombre de pacients hospitalitzats també es manté respecte de dissabte, amb 118 contagiats

ARA Balears
1 min
Un infermer fent la prova de la covid-19.

La Conselleria de Salut ha detectat 24 contagis nous de coronavirus a les Balears -27 menys que dissabte- en les 2.242 proves PCR que s'han fet en les darreres 24 hores, una xifra que suposa una taxa de positivitat de l'1,07%. Aquest diumenge no s'ha registrat cap mort i el nombre de defuncions a causa del virus es manté en 733 d'ençà que va començar la pandèmia.

El nombre de pacients hospitalitzats també es manté respecte de dissabte, amb 118 contagiats, però hi ha un ingressat a l'UCI més i en total n'hi ha 40. A planta hi ha 78 persones, una menys que ahir. A més, s'ha donat l'alta hospitalària a una persones i 65 l'han rebuda per part d'Atenció Primària. Pel que fa als sanitaris contagiats, les xifres continuen baixant i en aquests moments n'hi ha 72 casos sota vigilància, 21 dels quals amb el contagi actiu.

A les residències de la tercera edat continua sense haver-hi cap contagi entre els residents, però sí que hi ha nou professionals contagiats, els mateixos que dissabte. En total, en aquests centres han mort 259 usuaris des de l'inici de la pandèmia.

En el cas de la vacunació, s'han aplicat 87.791 dosis a les Balears i 25.134 persones ja estan immunitzades perquè han rebut les dues dosis de la vacuna contra el coronavirus, segons dades de la Conselleria de Salut.

stats