Societat 10/04/2018

11 docents de Balears expliquen les seves experiències amb l'aplicació de tecnologies a l’aula

L'ús de les Tecnologies de l'Aprenentatge i el Coneixement dins l'aula ha estat el tema principal de la jornada d'intercanvi d'experiències de docents

Maria Cifre
1 min
Professors assistents a les jornades sobre les experiències TAC

PalmaLa segona edició de les jornades d'intercanvi entre professionals de l'educació sobre l'ús de les Tecnologies de l'Aprenentatge i el Coneixement (TAC) s'ha duit a terme aquest dimarts a la UIB.

Les jornades han estat organitzades per la Direcció General d’Innovació i Comunitat Educativa, amb l'objectiu que 11 docents de centres educatius de Balears puguin compartir les experiències de l'ús de les TAC amb altres docents. "És important que tots els ponents siguin de les Balears, perquè a banda de compartir experiències interessants i innovadores, s'adapten molt a la realitat de la resta dels centres", ha explicat el director general d'Innovació i Comunitat Educativa, Jaume Ribas. A les jornades hi han assistit 209 docents, que han adquirit coneixements i han previst la possibilitat d’implantar el programa TAC al seu centre educatiu el proper curs 2018-2019.

"Les Tecnologies de l'Aprenentatge i el Coneixement han de ser una eina perquè l'aprenentatge sigui molt més obert als alumnes", ha explicat Ribas. Es tracta de veure com s'apliquen les TAC i amb quin projecte. Ribas ha destacat la importància de donar-los un "ús pedagògic".

stats