Societat 20/06/2020

Les Balears esperen 25 vols internacionals aquest diumenge

Vint d'aquests vols arribaran a Mallorca i la resta, a Eivissa; a Menorca només s'esperen cinc arribades de vols estatals

Ara Balears
1 min
Les empreses critiquen Aena per tancar les portes a la cogestió de Son Sant Joan

PalmaL'aeroport de Palma té programat per a aquest diumenge l'arribada de 20 vols internacionals, mentre que a Eivissa se n'esperen cinc, la qual cosa suposa que les Balears rebran 25 avions de diferents aeroports estrangers en el primer dia d'obertura al turisme de les fronteres espanyoles.

Segons ha informat l'agència Efe, en total s'han programat per a aquest diumenge 39 operacions d'arribada i de sortida a l'aeroport de Palma, entre vols internacionals i de l'Estat. A l'aeroport d'Eivissa estan previstos 21 aterratges i els mateixos enlairaments, mentre que al de Menorca només s'esperen cinc arribades i cinc sortides, tots enllaços entre les mateixes illes i amb la Península.

Els viatgers de vols internacionals que arribin aquest diumenge a les Balears, com a la resta d'Espanya, no hauran de justificar el viatge ni posar-se dues setmanes en quarantena. El protocol previst és que emplenin un qüestionari de salut i siguin sotmesos en arribar a un control de temperatura per part de personal sanitari.

Aquest procediment per als turistes internacionals va començar a assajar-se als aeroports de Palma i Eivissa des de dilluns passat amb el pla pilot de corredor segur amb Alemanya, que ha permès a les Balears avançar-se una setmana a l'obertura de fronteres.

stats