Les autoritats de les Illes, al sopar de l'Almudaina amb la família reial espanyola

Hi han assistit més de 50 persones i el rei s'ha mostrat interessat per la situació econòmica i per l'incendi de la Serra de Tramuntana

Els Reis, els Prínceps d'Astúries i la infanta Elena han organitzat aquest dimarts vespre un sopar de luxe amb les autoritats de les Balears al Palau de l'Almudaina. El Monarca s'ha mostrat interessat per les perspectives econòmiques a l'arxipèlag i per l'extinció de l'incendi de la Serra de Tramuntana.

Al sopar hi han assistit més de 50 persones. Entre elles, el president del Govern, José Ramón Bauzá, la delegada del Govern a Balears, Teresa Palmer, la presidenta del Parlament, Margalida Durán, i el batle de Palma, Mateu Isern.

També hi han acudit els presidents dels Consells de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera (Maria Salom, Santiago Tadeo, Vicent Serra i Jaume Ferrer, respectivament), al costat d'autoritats judicials, militars i policials de l'arxipèlag,. Entre aquestes, el comandant general Casimiro Sanjuán i el president del Tribunal Superior de Justícia de Balears, Antoni Terrassa.

EDICIÓ PAPER 19/08/2018

Consultar aquesta edició en PDF