L'autòpsia revela que l'empresari Pedro Queiroz va patir un infart

El seu cos es traslladarà a Portugal aquest dimarts en un avió privat

L'empresari portuguès Pedro Queiroz va patir un infart, es va desmaiar i va caure per les escales interiors del seu iot, segons han informat aquest dilluns fonts policials després de realitzar l'autòpsia al cadàver a l'Institut Anatòmic Forense d'Eivissa.

Queiroz Pereira, de 69 anys, va morir dissabte cap a les 23.15 h a l'interior del seu iot, de 30 metres d'eslora, que estava amarrat a la marina Eivissa Magna, al port eivissenc.

La Policia Nacional va obrir una investigació per aclarir les causes de la mort, els primers indicis de la qual apuntaven a una caiguda accidental. Però l'autòpsia ha revelat que abans de la caiguda va patir un infart.

La nit de la seva mort, l'empresari començà a trobar-se malament i va patir un infart just quan es trobava damunt d'una escala de vuit escalons, segons han explicat fonts properes a l'empresari.

La Policia Nacional va requerir l'assistència dels efectius de bombers, que varen acudir a les 2.30 h per treure el cos de l'empresari de la cabina on es trobava, ja que la seva corpulència complicava les maniobres.

La família de Queiroz Pereira es troba a Eivissa per ultimar el trasllat del cos de l'empresari a Portugal, que es realitzarà previsiblement dimarts en un avió privat.

L'empresari portuguès Pedro Queiroz era un dels més importants del país. Era el propietari de la paperera Navigator i la cimentera Secil. Queiroz tenia una fortuna valorada en prop de 780 milions d'euros, la setena major de Portugal.

El president de Portugal, Marcelo Rebelo de Sousa, va publicar una nota a la web oficial de la Presidència mitjançant la qual va enviar les condolences a la família del "gran industrial portuguès".

EDICIÓ PAPER 24/02/2019

Consultar aquesta edició en PDF