Les persones amb autisme demanen trencar barreres per a la seva integració laboral

Dia 2 d'abril se celebra el Dia mundial de conscienciació sobre l'autisme

La regidora de Sanitat i Consum de l'Ajuntament, Antònia Martín, i la directora de l'Associació de Pares de Nins Autistes de Balears Gaspar  Hauser demanen que es trenquin barreres per facilitar la integració laboral de les persones amb autisme. En una roda de premsa, han escenificat un acte simbòlic en favor dels ciutadans autistes de Balears i han esqueixat uns  fulletons  en els quals es podia llegir la frase " Rompamos   juntos   barreras  por  el autismo Hagamos  una  sociedad   accesible ", editats conjuntament pel Ministeri de Sanitat i Afers Socials i l'ONCE amb motiu de la celebració, el pròxim dilluns 2 d'abril, del Dia mundial de conscienciació sobre l'autisme.

A l'acte, Pere Tortella, treballador de l'associació Gaspar  Hauser, ha fet una crida a l'acceptació de les persones autistes en el món laboral.

L'Ajuntament de Palma donarà suport al Dia mundial dedicat als autistes i dilluns que ve  il·luminarà  la seva façana de color blau per fer costat a aquestes persones simbòlicament. El mateix dia 2 d'abril, a les 21 h, l'Associació de Pares de Nins Autistes de Balears Gaspar  Hauser  organitzarà un acte en què es llegirà un manifest en favor de la integració al món laboral de les persones amb autisme.

EDICIÓ PAPER 18/01/2020

Consultar aquesta edició en PDF