'Paradise of Love', un audiovisual fet per joves qualificats del SOIB sobre l’impacte del fenomen turístic

El documental dirigit per Elisa Banal és fruit de la feina de recerca d'alumnes graduats de l'Escola Superior d'Art Dramàtic 

El documental 'Paradise of Love', dirigit per Elisa Banal, ha inclòs la participació de graduats de l'ESADIB que formaven part del programa Joves Qualificats del SOIB. L'audiovisual és el resultat de 15 mesos de feina de cinc joves: Ona Beneït, Núria Fiol, Alba Flor, Pedro Granero i Carlos Llecha, que amb el projecte ' Arts escèniques al servei de la consciència social' s'han centrat en l’impacte del fenomen turístic a les Balears des d’una perspectiva artisticosocial i de gènere. 

 

L'audiovisual han rebut la col·laboració d'entitats veïnals, experts teatrals en dramatúrgia i bufó, a més de nombroses aportacions des de diferents àmbits. Aquesta acció s’ha emmarcat dins del programa de Joves Qualificats del SOIB i ha estat cofinançada pel SOIB i el Fons Social Europeu. La directora del documental ha pogut entrevistar els directors del projecte de recerca i els actors implicats. A més, ha pogut fer un seguiment amb la càmera dels processos d’investigació i de diversos espectacles escènics fruit de les conclusions extretes.

EDICIÓ PAPER 01/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF