Les autoritats cerquen a Eivissa un jove britànic sospitós d'un assassinat

Ofereixen 10.000 lliures a qui faciliti informació que pugui aportar dades per a la detenció de Bradley Blundell, de 18 anys

Les autoritats cerquen a Eivissa un jove britànic sospitós d'un assassinat, segons que ha informat en un comunicat l'ambaixada britànica a Madrid.

El sospitós es diu  Bradley   Blundell i té 18 anys. S'ofereixen 10.000 lliures a qui faciliti informació que pugui aportar dades per a la seva detenció.

Segons que han explicat,  Blundell , que podria haver triat l'illa d'Eivissa per ocultar-se, és un dels tres joves sospitosos de l'assassinat de John  Pordage  el 5 d'agost del 2017 en una benzinera d'Essex , a Anglaterra. 

Pordage , de 34 anys, va rebre un tret en el pit després d'un altercat a la matinada i va morir a l'hospital poc després. 

Després de la recerca, les autoritats varen detenir un jove de 16 anys, encara que el passat 9 de febrer va ser declarat no culpable per un jurat.

També va ser detingut un segon adolescent,  Saul  Stanley, de 18 anys. Va ser acusat de diversos delictes de tinença d'armes de foc en connexió amb el mateix succés, i ha estat declarat culpable de diversos càrrecs.

L'inspector encarregat de la recerca, Martin  Pasmore , de la direcció de Delictes Greus de Kent i Essex, ha apuntat que, segons la informació que tenen,  Blundell  "podria estar amagat a Eivissa".

A més, ha assenyalat que el jove té amics que viatgen "amb regularitat" a  l'illa .

En aquest sentit,  Pasmore  ha fet una crida a  Blundell  perquè s'entregui i ha insistit que continuarien la recerca per dur-lo davant la justícia".  Per a això, ha apuntat que estan en contacte tant amb la  National   Crime   Agency  (Agència Nacional del Crim) com amb diferents "col·legues a l'estranger que el puguin localitzar".  L'última residència coneguda de  Blundell és a Chelmsford , Essex.

L'inspector ha recordat que hi ha una ordre de detenció europea contra  Blundell  i una recompensa de 10.000 lliures.  Segons que han explicat, una meitat de la recompensa ha estat donada per  Crimestoppers, i l'altra meitat, per la policia d'Essex. 

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF