589 aspirants opositen a 73 places de fisioterapeuta

462 persones han fet la prova a Mallorca, 48 a Menorca i 79 a Eivissa

Un total de 589 aspirants han participat en els exàmens del concurs d'oposició per cobrir 73 places vacants de personal estatutari de la categoria de fisioterapeuta, dels quals 462 han realitzat la prova a Mallorca, 48 a Menorca i 79 a Eivissa, segons informa Efe.

La Conselleria de Salut i el Servei de Salut de les Illes Balears han organitzat un dispositiu de 45 persones a Mallorca, Menorca i Eivissa perquè les proves es desenvolupin correctament, d'acord amb el que ha indicat el departament autonòmic en un comunicat.

El 7% del total de les places es reserva per a persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%, sense que s'hagi d'acreditar la capacitat funcional per complir les funcions pròpies de la plaça.

A partir de les 10 h d'aquest diumenge han començat les proves, en un torn únic, que han tingut lloc simultàniament a l'edifici Anselm Turmeda de la Universitat de les Illes Balears (UIB), a Mallorca, i a les respectives seus de la UIB a Menorca i Eivissa. 

A Mallorca, per fer les proves han fet falta 3 representants del tribunal i 29 col·laboradors. A Menorca, hi ha participat un representant del tribunal i 6 col·laboradors. D'altra banda, a Eivissa hi ha acudit un representant del tribunal i 10 col·laboradors.

Aquest procés d'oferta d'ocupació pública és un més de la convocatòria més important que es fa a les Illes Balears en aquest àmbit. L'any 2018 es varen dur a terme les proves selectives de nou categories, amb una oferta de 979 places per a 4.925 sol·licituds rebudes. 

EDICIÓ PAPER 09/01/2021

Consultar aquesta edició en PDF