1.881 aspirants s'examinen per cobrir les 253 places d'auxiliars d'infermeria

El 80,5% dels inscrits en el concurs oposició s'ha presentat a la prova

La Conselleria de Salut ha informat que un total de 1.881 aspirants han participat aquest diumenge en el concurs oposició per cobrir 253 places d'auxiliars d'infermeria de la sanitat pública de les Illes Balears.

El 7% del total de les places es reserva per a persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%, sense que s'hagi d'acreditar la capacitat funcional per exercir les funcions pròpies de la plaça. Segons l'agència Efe, en total s'han examinat 1.881 aspirants: 1.643 a Mallorca, 130 a Menorca i 108 a Eivissa. En aquesta ocasió s'ha presentat el 80,5% dels inscrits en el concurs oposició.

La consellera de Salut, Patricia Gómez, ha acudit al campus de la UIB, on es realitzaven les proves, per animar els aspirants i visitar els examinadors. Gómez ha assenyalat que la Conselleria "continua complint" el compromís del Govern de crear llocs de treball estables a la funció pública, una mesura que millora la "qualitat dels serveis assistencials i enforteix la xarxa sanitària pública".

A les 10 h d'aquest diumenge han començat les proves en un torn únic. Han tingut lloc simultàniament a Mallorca, Menorca i Eivissa.

Aquest procés d'oferta de l'ocupació pública és un més de la convocatòria més important que es realitza a les Balears en aquest àmbit. Aquest any es duran a terme, en total, les proves selectives de nou categories, amb una oferta de 979 places per a 4.925 sol·licituds rebudes.

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF