Societat 02/08/2020

Assalten una barca de la Confraria de Pescadors de Maó per fer-hi una botellada

El patró major ha trobat aquest diumenge les restes de la festa

Ara Balears
1 min
Barques de la Confraria de Pescadors de Maó

PalmaUn grup de persones ha assaltat aquest diumenge de matinada la zona d'embarcacions de la Confraria de Pescadors de Maó per fer una botellada a l'interior d'una de les barques, segons han confirmat a l'agència Efe fonts de l'entitat. El patró major de la confraria, Pito Quintana, s'ha mostrat sorprès després de trobar-se les restes de la festa clandestina.

"Ens hem trobat botelles de whisky, coca-cola, tassons i molts de fems. Ha estat un espectacle lamentable, perquè no és la primera vegada que ens passa i no sé on anirem a parar si continuam d'aquesta manera. És una manca de respecte i de valors intolerable", ha assenyalat.

La botellada s'ha fet pocs dies després que la Junta de Seguretat de Maó anunciàs un reforç policial per controlar i evitar aquestes pràctiques, habituals durant les darreres setmanes a la zona portuària. "Demanam a les autoritats que es prenguin seriosament les botellades, que s'hi cerqui una solució. És inadmissible l'escassa consciència dels joves, ja no tan sols pels desperfectes o fems que puguin generar, sinó que actualment és un perill per a la salut pública", ha afegit Quintana.

stats