Societat 18/05/2022

Arriben tres pasteres a les Illes amb 48 migrants

Una ha arribat a Eivissa i les altres dues a Mallorca

ARA Balears
1 min
Un vaixell de Salvament Marítim.

PalmaLa Delegació del govern espanyol a les Balears ha informat que entre aquest dimarts vespre i la matinada d'aquest dimecres han arribat a les Balears tres pasteres amb 48 persones a bord. En concret, n'ha arribat una a la zona de Figueretes, Eivissa, l'altra a Cabrera i la darrera també prop de la costa mallorquina.

El primer avís es va rebre ahir vespre a les 23 h, quan la Policia Nacional va informar que s'havien interceptat sis persones a Figueretes que haurien arribat amb una pastera on suposadament hi havia 14 migrants. A hores d'ara, segons fonts oficials, encara estan cercant la resta de persones que anaven dins l'embarcació.

La segona pastera la va localitzar el SIVE a les 23.50 h a la zona de Cabrera. A l'embarcació hi havia 15 persones d'origen magribí en aparent bon estat de salut i en el rescat hi van intervenir el Servei Marítim Provincial i Salvament Marítim. El darrer avís es va rebre un parell d'hores després, a les 3 h a la mateixa zona i dins l'embarcació hi havia un total de 19 migrants, també d'origen magribí i en aparent bon estat de salut.

stats