Societat 26/03/2021

Arresten una dona per apunyalar la seva exparella a l'abdomen amb unes tisores a Eivissa

La detinguda està acusada d'un delicte de maltractament i un altre d'homicidi dolós en grau de temptativa

ARA Balears
1 min
Agents de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu.

PalmaAgents de la Policia Nacional varen arrestar dijous una dona de 26 anys per un delicte de maltractament i un altre de temptativa d'homicidi dolós, després d'apunyalar la seva exparella sentimental a la zona del port d'Eivissa. Segons ha informat el cos policial en un comunicat, els fets varen ocórrer ahir a les 10 h, moment en què l'agressora havia citat la víctima per parlar.

L'home es va absentar un moment de la seva feina par trobar-se amb la presumpta agressora i en un moment de la conversa varen començar a discutir, fins al punt que ella li va donar un cop amb la mà a la cara. Davant això, la víctima va intentar telefonar a la policia amb el seu telèfon mòbil i, en aquell moment, la dona va agafar unes tisores que portava l'home al cinturó de feina per clavar-les-hi al costat dret de l'abdomen. A continuació, va sortir corrent.

Un company de la víctima va veure els fets i va córrer cap a ell per auxiliar-lo. El va ficar dins el seu cotxe i el va dur a l'hospital Can Misses. Amb la informació que varen aconseguir recopilar, els agents de Policia Nacional varen localitzar la dona a les 13 h al seu domicili i la varen arrestar com a presumpta autora dels fets. Aquest divendres ha passat a disposició judicial.

stats