Societat 08/11/2021

Armengol sobre els passatgers fugats: "No hem de fer alarmisme"

La presidenta assegura que els fets "poden succeir aquí o a un altre indret" però insta a revisar els protocols de seguretat

1 min
La presidenta del Govern, Francina Armengol.

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha declarat aquest dilluns que la fuga de passatgers d'un avió a l'aeroport de Son Sant Joan ha estat un "fet inèdit" i que "no hem de fer alarmisme en absolut". Armengol ha insistit que el que va passar "pot succeir aquí o a un altre indret" i que les Balears es coneixen com "una destinació absolutament segura perquè aquesta és la realitat".

La presidenta ha afegit que des del Govern plantegen als professionals competents revisar els protocols de seguretat i per això mostra confiança en les forces i cossos de seguretat. Tot i que, segons Armengol, la qüestió "preocupa", no veu que existeixi una ruta d'entrada de migrants per aire, ja que els fets són excepcionals i ja s'investiguen.

Ara bé, la presidenta va ser més taxativa a través de les xarxes socials el mateix dia que es conegueren els fets: "El que va passar ahir no es pot tornar a repetir i fa necessari que les autoritats competents revisin els seus protocols", va piular a Twitter.

stats