Armengol sobre un possible confinament a Palma: "Totes les propostes de Salut s'estan avaluant"

Ha recordat que la situació de la pandèmia és molt "complicada" a Mallorca i Eivissa. 

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha assegurat aquest dijous que, sobre la possibilitat d'un possible confinament a Palma per la situació de la pandèmia, "totes les propostes de Salut estan sobre la taula per poder avaluar-les". Ho ha dit durant una roda de premsa en la qual s'ha presentat la nova flota d'autobusos del TIB. 

Armengol ha explicat que a les Illes ja es nota "el pic de les festes de Nadal" i que el pròxim dilluns en el Consell de Govern s'avaluarà si "s'han d'endurir les restriccions" o no. "La situació de la pandèmia sanitària a Mallorca és molt complexa i complicada", ha dit la presidenta, qui també ha recordat que aquest dijous entren en vigor les noves restriccions del nivell 3 a Eivissa. A més, la presidenta també ha explicat que en aquests moments "a les Balears estam prenent mesures molt restrictives en termes de restauració, de l'activitat comercial i les reunions socials, i els experts les estan estudiant", ha afegit.

Pel que fa a l'augment de contagis a Alcúdia, Armengol ha expressat la seva preocupació perquè "la incidència acumulada és de gairebé 900", ha especificat. En aquest sentit, ha insistit en la necessitat de complir les mesures de seguretat i ha recordat que el Govern ha duit a terme un pla de contractació extraordinària de fins a 400 persones per ajudar a fer entendre a la societat com s'ha de comportar davant la malaltia " .

EDICIÓ PAPER 16/01/2021

Consultar aquesta edició en PDF