Societat 27/04/2020

Un "aquàrium" virtual a Instagram per no oblidar la mar balear durant el confinament

La Fundació Marilles anima la gent a compartir una fotografia per fer una exposició dels fons marins i la costa

Ara Balears
1 min
Una de les fotografies que l'usuari  @miknuk ha publicat.

PalmaLa Fundació Marilles vol crear una "aquàrium" virtual a Instagram per no oblidar la mar balear durant el confinament i per això anima la gent a compartir una fotografia dels fons marins o la costa per poder recordar-ne la "bellesa" des de casa.

L'entitat explica que durant l'estat d'alarma "enyoram la natura i desitjam estar a prop de la mar", i afegei que fa moltes setmanes que "estam tancats veient passar dies de sol de primavera i com la llum del dia s'allarga cada capvespre". Marilles vol continuar fent divulgació sobre el medi marí balear i, per això, pretén "despertar" emocions i parla d'"enamarar", amb 'a' de 'mar'.

Creuen que l'audiovisual i la fotografia juguen un paper clau per apropar la mar a casa i sota l'etiqueta #enamarar animen la gent a compartir-ne imatges a les xarxes socials. Si no en tenen o el compte d'Instagram és privat, es pot escriure a info@marilles.org i l'entitat publicarà la foto.

A més, la fundació sorteja un curs de busseig i deu guies de peixos de Balears entre tots els participants. Es poden enviar diverses fotografies, però només comptaran una entrada per participant en el sorteig.

stats