Societat 13/11/2019

Apareixen misterioses botelles plenes del que sembla sang a Mallorca

Totes estan acompanyades d'un lema que diu 'Seguiu en silenci' i poden tenir relació amb una acció de denúncia feminista

Ara Balears
1 min
Apareixen misterioses botelles plenes del que sembla sang a Mallorca

PalmaBotelles plenes del que sembla sang han aparegut a diversos indrets de Mallorca acompanyades d'un lema que diu 'Seguiu en silenci' i que poden tenir relació amb una acció de denúncia feminista. A les xarxes socials s'han publicat imatges d'aquestes botelles a la plaça de Cort, la plaça Major i la plaça del Tub de Palma; Binissalem, Andratx, Bunyola i Artà.

"Sabeu de què va això?". Moltes persones han compartit a Twitter aquesta pregunta adjuntant una fotografia d'una o dues botelles al carrer o en un banc. Tots els recipients, que tenen diferents mides, apareixen sense cap persona a la vista, en soledat. De moment no se sap qui les ha posades al carrer, però sembla una acció feminista i que està coordinada, perquè les persones que han publicat les imatges estan implicades en el moviment. De fet, el 25 de novembre és el Dia internacional per l'eliminació de la violència contra les dones.

stats