Antònia Jover, nova responsable de Turisme Sostenible de Podem

També formarà part de la Comissió Executiva del partit

La diputada al Congrés de Podem per les Balears, Antònia Jover, serà la nova responsable de Turisme Sostenible de Podem. Així ho ha decidit el Consell Ciutadà Estatal, segons indica la formació política en una nota. "Com a ciutadana de les Illes Balears, som conscient del que representa el turisme en l'economia del nostre país i em compromet a treballar per un sector turístic millor, dimensionat, que aposta per les energies renovables, per l'economia circular i per la millora de les condicions laborals dels treballadors", ha apuntat Jover.

La formació política també ha donat a conèixer que Jover formarà part de la Comissió Executiva de Podem, òrgan que es va crear fa unes setmanes, després que es dugués a terme la tercera Assemblea Ciutadana Estatal.

Pel que fa al Consell Ciutadà Estatal de Podem, que ha tingut lloc aquest dissabte, a més de Jover,  hi han participat la diputada al Congrés per les Balears, Lucía Muñoz; la regidora de Palma Sonia Vives i la secretària general del partit a les Balears i consellera autonòmica d'Agricultura, Mae de la Concha.

En l'obertura d'aquesta trobada, el secretari del partit, Pablo Iglesias, ha destacat "els avanços" que han aconseguit per protegir els ciutadans davant la crisi del covid-29, entre els quals es troba l'impuls dels Expedients de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO).

EDICIÓ PAPER 19/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF