Sorpresa per les noves cares dels antics protagonistes de 'Beverly Hills'

Trenta anys després del primer episodi, la ficció torna en forma de documental de sis episodis

La cadena nord-americana Fox ha confirmat el retorn a la pantalla de la sèrie dels 90 'Beverly Hills', que tindrà com a protagonistes els mateixos actors que van donar vida a Brenda, Dylan, Brandon, Kelly, Steve, Andrea, David i Donna. Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Shannen Doherty, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green i Tori Spelling són els noms dels actors que repeteixen, que són la pràctica totalitat. La tornada, que tindrà lloc a l'estiu, només patirà l'absència de Luke Perry, que ha mort fa poc.

En la divulgació de les fotos que ha fet la cadena recentment per començar la promoció, ha causat sensació no com s'han envellit –fa 30 anys que van començar a rodar la sèrie, que en va durar 10– sinó com han intentat combatre al quiròfan el pas del temps. També els estilismes han fet parlar. Destaca molt la nova cara de Spelling, que va ser inclosa a la sèrie perquè era filla del productor. També Kelly recorda només vagament qui va ser. L'exageració dels pòmuls de Doherty també és cridanera. Entre els nois també destaca l'estirament facial de Priestley.

El retorn serà una mena de documental en què els actors faran d'ells mateixos i que servirà per abordar com han evolucionat les seves relacions. "Es tracta de posar-se dins de la pell de les persones que van viure en aquestes sabates durant aquests 10 anys, i que tornin a estar junts", ha assegurat Garth a 'Entertainment Weekly'. "Volíem tornar amb una perspectiva totalment diferent i fresca, al mateix temps que honorem la sèrie i rendim homenatge a tots els personatges que els fans realment van estimar", ha explicat l'actriu.

EDICIÓ PAPER 12/10/2019

Consultar aquesta edició en PDF