Els antiautopistes es manifesten a Fitur: "Estam asfaltant Mallorca perquè no trobis a faltar l'M30"

Els activistes han exhibit a la fira de turisme cartells en diversos idiomes amb textos satírics sobre la nova autopista de Llucmajor-Campos

Activistes de la Plataforma Antiautopistes han exhibit aquest dijous a la fira de turisme Fitur cartells en diversos idiomes amb textos satírics sobre la nova autopista de Llucmajor-Campos, segons informen a través d'un comunicat.  

En la versió castellana es podia llegir: "E stam  asfaltant Mallorca perquè no trobis a faltar l' M30 "; en  l'anglesa, "no estiguis trist pel Brexit, perquè podràs continuar venint a Mallorca amb el teu cotxe a  contaminar gratuïtament, gràcies a la nova autopista".

Finalment, l'alemany deia: "El 17è 'land' d'Alemanya ha de tenir tantes autopistes com la resta i estam treballant per a això; substituïm avorrits paisatges agraris per precioses autopistes amb genuïna vegetació mediterrània".

Els militants, en to irònic, han manifestat que no entenien com el Govern podia ignorar en la seva promoció turística una inversió com la de l'autopista de Llucmajor, i que, "tot i no saber com es pagarà, constitueix un dels projectes emblemàtics de l'Executiu balear", afirmen.

Així mateix, els activistes han visitat  els estands  d'Alemanya i el Regne Unit, on han distribuït cartells i fullets al·lusius, que han estat rebuts amb curiositat i humor, segons han explicat.

Les Balears participen a Fitur amb la mirada posada en el mercat espanyol

EDICIÓ PAPER 19/10/2019

Consultar aquesta edició en PDF