IB3
Societat 15/09/2022

Andreu Manresa assegura que incorporar directius a IB3 sense la titulació de comunicació "no degrada l'exigència"

El director general d'IB3 ha manifestat que cerca "ampliar el perfil" de l'actual equip rector

ARA Balears
1 min
Andreu Manresa en compareixença al Parlament

PalmaEl director general de l'ens públic de Radiotelevisió de les Balears (IB3), Andreu Manresa, ha indicat aquest dijous durant una compareixença al Parlament que la incorporació de persones sense la titulació de Periodisme o Comunicació Audiovisual a l'equip directiu de la corporació "no degrada l'exigència acadèmica ni la competència professional".

D'aquesta manera s'ha expressat el responsable de la radiotelevisió balear després d'una pregunta del diputat del PP Toni Fuster, en la comissió de control a IB3 que es fa al Parlament i ha recollit Europa Press. El diputat popular ha transmès les inquietuds referents a la manca de qualificació dels directius que ha manifestat l'Associació de Periodistes de les Balears (APIB).

Manresa assegura que "no ha canviat res" i el que s'ha intentat fer és "una obertura de mires" o "ampliació de perfil". "Crec que es pot ser un bon gestor d'un mitjà de comunicació sense tenir la titulació estricta en comunicació", ha mantingut.

No obstant això, el director d'IB3 ha puntualitzat que el "90% de l'actual equip actual té una titulació en Periodisme o Comunicació Audiovisual" i ha destacat que s'exigeix una experiència mínima de cinc anys.

stats