Els alumnes de secundària d'Artà creen gloses de Sant Antoni

L'Ajuntament demana responsabilitat a l'hora de participar a les festes de la localitat

Els i les alumnes d'educació secundària d'Artà han mostrat el seu enginy i gràcia a l'hora de crear gloses relacionades amb la festa de Sant Antoni i com viure-la amb responsabilitat i seny. Podeu llegir-les (i escoltar-les) totes en aquest enllaç

L'Ajuntament fa arribar algunes recomanacions i informacions d'interès per tal de poder gaudir la festa:

- Fer un bon rotlo per al ball: els dimonis necessiten espai per poder fer bé el seu ball i escoltar la música de la Banda. Per això, demanam la col·laboració per ajudar l'Obreria a cedir espai  als dimonis i als músics.

- Seguretat: recordam que damunt els tractors només hi pot anar la persona que el condueix.

- Tall de trànsit: dia 16 de gener l'avinguda de Costa i Llobera estarà tancada al trànsit de 10 h a 14 h.

- Canvi de parada de bus: la parada de l'avinguda de Costa i Llobera estarà fora de servei entre les 7.25 h i les 14.10 h de dia 16 de gener. S'habilitarà una parada provisional a la carretera de Canyamel (entrada del polígon).

- Els vehicles que normalment estacionen en zones que han estat marcades com a recorregut de la festa, o per la gent interessada a treure els cotxes dels carrers interiors, podran utilitzar els aparcaments públics dissuasius: Na Pati, sa Clota, ses Pesqueres, Polígon i el que està situat devora l'escoleta municipal Pou de sa Lluna.

- Respecte als altres: l'Obreria demana calma davant les provocacions que se solen fer en aquestes dates. Cada poble sent la seva festa com la millor i això és molt respectable.

I recorda que Sant Antoni és tradició; és cultura; és sentiment i és festa. Pren-te-la amb responsabilitat.

EDICIÓ PAPER 14/09/2019

Consultar aquesta edició en PDF